Vanaf heden werken wij ook samen met Cyclis, C-Tec en O2O voor fietsleasingen!

Fietslease

Fietsleasing voor uw bedrijf
Woon - werkverkeer met de fiets

Een gezond, fiscaal aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief. Reeds enkele jaren zorgen een groeiend belang van de ecologische voetafdruk,meer aandacht voor gezondheid, het toenemende fileleed en nooit aflatende parkeerproblemen ervoor dat de fiets hét vervoersmiddel bij uitstek blijft voor de bewuste werknemer. Zowel voor werkgever (bedrijf en andere organisaties) als werknemer heeft de fiets een aantal onmiskenbare voordelen.

Voor de werkgever

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Draagt bij tot het ecologisch imago dat u wil uitstralen, daarenboven geniet van een verscheidenheid aan fiscale voordelen. U heeft minder last van parkeerproblemen op uw terreinen en de daaraan verbonden parkeerkosten.

Fietsen draagt bij tot fittere en gezondere werknemers, met alle bijkomende voordelen. De fiets kan gebruikt worden als bedrijfsreclame, tevens kadert dit in maatschappelijk verantwoord ondernemen. De fiets voorzien door het bedrijf kan ook gecombineerd worden als loontarief.

Voor de werknemer

Betere gezondheid, fiscale voordelen

Fietsen vermindert uw persoonlijke ecologische voetafdruk, en u verkrijgt een betere gezondheid door te sporten. Voor u als werknemer zijn er ook verscheidene fiscale voordelen. Tevens vermijdt lange files en het trage tadsverkeer. Vaak wordt u gestimuleerd met een fietsvergoeding van 0,22 EUR/km als bijkomend netto-inkomen.

Fietsleasing

Een unieke formule voor fietslease

Als bedrijf beperkt u graag kapitaalsinvesteringen die niet tot uw ‘core business’ behoren tot een minimum. Dankzij onze partners ING en KBC kunnen wij u voor Vlaanderen een unieke formule voor fietslease aanbieden. Via een fietsleasing overeenkomst betaalt u een maandelijks bedrag. In dit maandelijks bedrag kan eveneens verzekering worden opgenomen.Dit heeft geen invloed op uw kostenbalans. Fietsleasing is mogelijk voor contracten vanaf 15.000€.

Fiscale Bonus

Fiscaal zeer aantrekkelijk voordeel

Hier gaan ecologie én economie hand in hand. Een fiets is een fiscaal zeer aantrekkelijk voordeel voor u en uw werknemers. Het wordt niet belast als voordeel van alle aard. Fiets én toebehoren (kledij, accessoires, verzekering, onderhoud en herstelling) kunnen voor 120% in kosten gebracht worden. Cumulatie met fietsvergoeding en zelfs met bedrijfswagen is toegestaan. Door dit fiscaal gunstig regime kan u als bedrijf uw werknemers een waardevol, groen en gezond voordeel bieden waarvoor u anders diep in de portemonnee dient te tasten.